Apparaten en accessoires
Abrikozen ketchup
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
4 portie
Ingrediënten
-
zachte gedroogde abrikozen, ontpit200 g
-
water600 g
-
gele tomaten rijp, steelbasis verwijderd400 g
-
verse gember in fijne plakjes20 g
-
uien gehalveerd125 g
-
teentje knoflook1
-
olie2 el
-
suiker70 g
-
ciderazijn80 g
-
zout1 tl
-
mosterdzaad helder1 tl
-
gemalen cayennepeper2 snuifjes
-
gemalen piment1 snuifje
-
gedroogde gemalen kurkuma¼ tl
-
kruidnagel1 snuifje
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 4 portie
Eiwitten
17 g
Calorieën
4900 kJ /
1172 kcal
Vetten
24 g
Koolhydraten
186 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Sauzen
14 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Gekruide kersenbrioche-krans
2u. 20min
Tempé
48u.
Gevulde vis
1u. 50min
Mayonaise zonder ei
10min
Mini Fougasse
Geen beoordelingen
Maanzaad-mayonaise
Geen beoordelingen
Asperge-langoustine terrine
10u.
200 g prei fruiten
20min
350 g sjalot kleuren
Geen beoordelingen
Vegan Gehaktballetjes (Vleesloze Rauwe Gehaktballetjes)
Geen beoordelingen
Aardappelmuizen
Geen beoordelingen
Varkenslendegebraad met aardappelpuree
1u. 15min